Vitamine C serum

Vitamine C is een van de bekendste vitamines. Die bekendheid heeft het niet zomaar gekregen. Het helpt je lichaam afvalstoffen weg te voeren en bindweefsel aan te maken, het beschermt je tegen uv-stralen en gaat als antioxidant huidveroudering tegen. We hebben deze veelzijdige voedingsstof simpelweg nodig om gezond te blijven. Met het vitamine C serum van Thalia Cosmetics zet je de werking van vitamine C op je huid extra kracht bij. Bestel dit natuurlijke, proefdiervrije gezichtsserum nu in onze webshop en geniet van een gezonde, stralende huid.
Sale Off
Thalia Revitalizing Traditional Rose Oil 30ml
€21,95
Sale Off
Thalia Parel & Peptide Gezichtsserum 10 ml - Thalia Cosmetics
€28,95€9,95
Sale Off
Thalia Aloe Vera SOS Serum 10 ml - Thalia Cosmetics
€24,95€12,95

Is vitamine C goed voor je huid?

Ja, vitamine C is goed voor je huid bij inname of toepassing in de juiste hoeveelheid of concentratie. Voldoende vitamine C in je voeding helpt de huid op vele manieren. Wanneer iemand er tekort aan heeft, zie je het als eerste aan de huid. Deze wordt dan dof, bleek en veroudert sneller. Met een goede vitamine C-kuur fleurt de huid weer in no-time op. Ook als toevoeging in huidverzorgingsproducten, zoals ons Thalia Cosmetics, kan de stof veel voor je huid betekenen. Laten we eens kijken wat deze wonderstof allemaal voor je huid doet.

Vitamine C:


  • helpt de huid afvalstoffen af te voeren;
  • ondersteunt de aanmaak van collageen (bindweefsel), dat nodig is om de huid stevig te houden;
  • kan acne en pigmentvlekken verminderen;
  • kan kleur en glans aan je huid geven;
  • is een antioxidant: beschermt tegen vrije radicalen die voor huidveroudering zorgen;
  • kan uv-schade helpen beperken.

Van al deze goodness profiteer je wanneer je voldoende vitamine C binnenkrijgt. Met het vitamine C serum van Thalia doe je daar nog een schepje bovenop. Nu profiteer je optimaal van de kracht van vitamine C, van binnenuit en buitenaf.

Vitamine C en huidverzorging

Werkt vitamine C als je het ‘zomaar’ op je huid smeert? Het antwoord kun je natuurlijk wel raden. Bij Thalia Cosmetics kennen we de ins & outs van huidverzorging met vitamine C. Zo weten we bijvoorbeeld dat de concentratie van de stof heel belangrijk is. Vitamine C werkt pas vanaf een concentratie van 4%. Ons vitamine C serum bestaat voor 10% uit vitamine C, dus met de concentratie zit het wel goed. Ook weten we dat vitamine C niet van vocht, licht en zuurstof houdt. Daarom zit het serum in een verduisterend flesje met smalle opening. Als je het op de juiste manier gebruikt, helpt Thalia vitamine C-serum je om een ​​gezonde, stralende huid te krijgen.

Hoe gebruik je vitamine C serum?

Met ons vitamine C serum kun je jouw verzorgingsritueel krachtig afsluiten. Je brengt het na het wassen aan op een schone huid. Van een serum heb je maar heel weinig nodig. De kracht zit ’m in de hoge concentratie werkzame stoffen. Breng ‘s ochtends en ‘s avonds enkele druppels aan op je gezicht en hals. Nu zit de vitamine C op je huid en kan het in contact komen met zuurstof. We lazen net dat die twee niet goed samengaan. Daarom raden we aan om na de vitamine C serum een moisturizer of zonnebrandcrème aan te brengen. Het serum kan nu de hele dag en nacht z’n verzorgende en beschermende werk doen.

Bestel natuurlijke cosmetica bij Thalia

Je gebruikt een vitamine C serum voor een gezondere huid. Dan wil je liever niet dat er allemaal chemische stoffen in verwerkt zitten. De producten van Thalia zijn vrij van SLS, SLES en parabenen. Bovendien zijn al onze huid- en haarverzorgingsproducten intensief en proefdiervrij getest. Onze natuurlijke verzorgingsproducten bestel je gemakkelijk in onze webshop. Bestel je voor 14.00 uur, dan versturen we je product(en) nog dezelfde dag. Heb je vragen over ons vitamine C serum of andere Thalia producten? Bij ieder product vind je een formulier die je kunt gebruiken om vragen te stellen. Je mag ook gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Geef je mening en help andere klanten

Heb jij het vitamine C serum al in gebruik? Help ons en anderen door een review te plaatsen. Jouw feedback helpt ons om onze producten te blijven verbeteren. Je ervaringen met het product helpt anderen een beslissing te maken. Jouw mening telt!