Pigment serum

Heb je last van donkere vlekken in de huid, onregelmatig pigment of andere verkleuringen in de huid waar je niet comfortabel mee bent? Blijf er niet mee rondlopen, maar probeer een pigmentserum van Thalia Cosmetics. Deze producten helpen donkere plekken te verminderen en de huidskleur egaler te maken. Houd je van natuurlijke verzorgingsproducten zonder SLS, SLES en parabenen dan is dit je assortiment. Bovendien zijn onze producten vegan en proefdiervrij getest. Bestel nu een van onze pigment-serums en begin binnen 1-2 werkdagen al met het verbeteren van je huid.
Sale Off
Thalia Parel & Peptide Gezichtsserum 10 ml - Thalia Cosmetics
€28,95€9,95
Sale Off
Thalia Aloe Vera SOS Serum 10 ml - Thalia Cosmetics
€24,95€12,95

Wat zijn huid- en gezichtsserums?

Een serum is een product voor huidverzorging, meestal voor je gezicht. Serums bevatten een hoge concentratie werkzame stoffen, waardoor je er maar heel weinig van nodig hebt. Op de flesjes van onze pigmentserums staat welke stoffen in welke percentages aanwezig zijn. Je kunt er vanuit gaan dat dit geen chemische stoffen zijn, want we gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Een serum breng je na het wassen aan op de gezuiverde huid. Dat doe je aan het begin en/of einde van de dag, zodat het serum de hele dag en/of nacht z’n werk kan doen. In ons assortiment vind je serums voor diverse doelen zoals revitalisering en verzorging en tegen mee-eters, veroudering en pigmentproblemen. Voor welke problemen met pigment je een serum kunt gebruiken lees je nu.

Voor welke pigmentproblemen helpen onze serums?

Als je goed kijkt, heeft niemand een volledig egaal gekleurde huid. Bij de een zijn de verkleuringen echter sterker dan bij de ander en het is puur persoonlijk of je het wel of niet als een probleem ervaart. Veelvoorkomende pigmentafwijkingen, waar je een pigmentserum tegen zou kunnen gebruiken, zijn:

  • Donkere of lichte vlekken;
  • Zwangerschapsvlekken;
  • Acnevlekken en -littekens;
  • Ouderdomsvlekken;
  • Zonnevlekken.

Laten we eens kijken welke pigment-serums je zoal kunt kopen bij Thalia Cosmetics.

De pigmentserums van Thalia Cosmetics

Ons assortiment natuurlijke verzorgingsproducten is altijd in beweging. Op moment van schrijven hebben we twee pigment-serums. Houd de categoriepagina serums in de gaten voor nieuwe producten.

Thalia Pigmentverwijdering Huidtint Egaliserende Huidverzorging Serum 2% ALPHA ARBUTIN 30 ml
Melanine is het stofje dat je huid donkerder kleurt. Wanneer de concentratie melanine op bepaalde plekken hoger is, zal op die plekken de huid donkerder kleuren. Alpha arbutine remt de productie van melanine. De 2% alpha arbutine in dit pigmentserum is al voldoende om het verschijnen van donkere vlekken te verminderen en de huidskleur te verlichten. Daarbij wordt de stof ondersteund door 6 verschillende plantenextractcomplexen.

Thalia Revitaliserende Huidtint Egaliserend Gezicht Peeling Serum 10% AHA + 2% BHA - 30 ml
Je huid revitaliseren en tegelijk je teint egaliseren. Dat kan met dit pigmentserum van Thalia Cosmetics. Het serum is uitgerust met maar liefst 10% AHA (in water oplosbare fruitzuren), die helpen om gelijkmatiger gepigmenteerde huidcellen te vormen. Door het huidoppervlak te exfoliëren wordt de weg vrij gemaakt voor nieuwe huidcellen. De 2% BHA zorgt ondertussen voor zuivering van de huid tot in de diepste huidlagen.

Pigmentserum bestellen

Al onze producten zijn vegan en iedere fase in de productie ondergaan ze een grondige kwaliteitscontrole. Word jij ook blij van natuurlijk en proefdiervrij? Bestel je natuurlijke pigment-serum op je gemak in onze webshop. Binnen 1-2 werkdagen heb je het in huis. Thalia.nl is jouw go-to webshop voor natuurlijke verzorging!