Keratine shampoo

Heb je wel oor naar snellere haargroei en levendiger haar? Voed je haar met keratine, het natuurlijke eiwit dat zorgt voor o.a. stevigheid in de huid. Bij Thalia Cosmetics kun je kiezen uit een gebalanceerd assortiment keratine-shampoo’s uit de Pro Keratin-serie. Naast keratine zitten deze shampoo’s boordevol vitamines. Onze keratine-shampoo’s hebben we speciaal ontwikkeld om in korte tijd een sterke groei te bevorderen. Het resultaat is glanzender en levendiger haar. Vele tevreden klanten gingen je voor! We vertellen je graag meer over shampoo met keratine. Lees verder onder de producten of bestel direct!

Wat is keratine?

Keratine is een natuurlijk eiwit dat bij mensen voorkomt in o.a. de bovenste huidlaag en het haar. Wanneer er extra stevigheid nodig is, maakt je lichaam meer keratine aan. Het is dé hulpstof bij de vorming van een beschermende laag. Ook het verbinden van cellen is een belangrijke functie van dit eiwit. Door keratine in een shampoo te verwerken, gecombineerd met een mooie mix vitaminen en andere natuurlijke hulpstoffen, maken we het mogelijk om het haar vanuit de wortels met extra keratine-shots te verstevigen. Vooral dof en fijn haar hebben hier baat bij.

De keratine-shampoo’s van Thalia

Thalia staat voor ‘Natural Beauty’. In onze schoonheidsproducten gebruiken we dan ook uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Dat geldt ook voor onze keratine-shampoo’s. In onze Pro Keratin-serie vind je op het moment een viertal producten, namelijk drie shampoo’s en een zogenaamde ‘leave in treatment’. Welke keratine-shampoo past het beste bij jou?

Thalia Pro Keratin Multivitamin Shampoo: ondersteund door een mix van vitaminen stimuleert deze keratine-shampoo de groei en stevigheid van het haar. Vooral aan te raden voor het behandelen van fijn en dof haar.

Thalia Pro Keratin Biotin Shampoo: de toegevoegde biotine helpt de haarstructuur vernieuwen en het haar resistenter te maken. De combinatie van biotine met keratine zorgt voor het transporteren van zuurstof naar de haarcellen en helpt vervuiling af te voeren. 

Thalia Pro Keratin Silk Shampoo: deze keratine-shampoo hebben we speciaal ontwikkeld voor gebleekt en beschadigd haar. Naast het stimuleren van groei en herstel van het haar zorgt het voor extra glans. Zo krijgen je haarlokken hun elasticiteit en levendigheid terug. 

Thalia Pro-Keratin Hair Beautifying Cream: breng voor extra bescherming deze crème aan na het wassen met een van onze keratine-shampoo’s. Het maakt je haar gladder, beter doorkambaar en voedt en beschermt het. Vooral aan te raden voor droog en hard haar.

Shampoo met keratine bestellen

Wij kunnen natuurlijk blijven vertellen hoe goed onze keratine-shampoo’s werken, maar liever laten we dat aan onze klanten over. Dit is wat onze klanten zoal in reviews vertellen over onze shampoo’s met keratine:

* “In korte tijd een sterke groei in mijn haren! Top product!” Tess
* “... Geeft je haar een glans en maakt het zijdezacht en pluisvrij.” Leyla
* “Super mooie verpakking en een heel fijn product.” Natalie A.

Lijkt een Thalia keratine-shampoo je wel het proberen waard? Voor het bestellen van shampoo met keratine zit je al op de goede website. Bij Thalia bestel je het rechtstreeks bij de producent. Ook fijn om te weten: onze producten worden in iedere fase uitvoerig getest op kwaliteit. Dit gebeurt 100% proefdiervrij! Zo bereik je met Thalia Cosmetics natuurlijke schoonheid met een schoon geweten. Welke keratine-shampoo bestel jij?