Knoflook shampoo

De geur van knoflook; je houdt ervan of je haalt er je neus voor op. Het stofje dat verantwoordelijk is voor deze geur heeft nog een eigenschap: het is goed voor je haar! Nu zul je waarschijnlijk beter begrijpen waarom er zoiets bestaat als knoflookshampoo. Bij Thalia Cosmetics zijn we altijd op zoek naar nieuwe ingrediënten voor onze natuurlijke verzorgingsproducten. Door knoflook in een shampoo te verwerken, samen met ginseng, hebben we een nieuwe shampoo ontwikkeld tegen haaruitval en roos. Oh, en wees niet bang: de knoflookgeur hebben we weten te neutraliseren, met deze knoflookshampoo ruikt je haar heerlijk fris en schoon.

€21,95€14,95
€16,95
€16,95


Allicine, de wonderstof uit knoflook

De stof allicine komt van nature voor in knoflook. Aan deze stof worden vele positieve eigenschappen toegeschreven. Zo zou het schimmels en bacteriën weren en als antioxidant je weefsel beschermen. Zo beschermt het ook je haarwortels wanneer je onze knoflookshampoo gebruikt. Je haarwortels zijn de enige levende delen van je haar. Door deze goed te voeden van binnenuit (knoflook in je voeding) en van buitenaf (met knoflookshampoo), wordt je haar sterker en zal het minder snel uitvallen. Dit effect zien we terug in de reviews op onze site:


“Bij gebruik van deze shampoo totaal geen last meer van haaruitval en vet haar.” Sarah G.

“Na maanden gebruik van dit product geen haaruitval meer 😍 aanrader dit Thalia topmerk🥰” Farida

“Mijn haar ziet er veel voller en gezonder uit sinds ik dit product gebruik, echt een aanrader” Dilan T.


Natuurlijke schoonheidsproducten

Natuurlijke schoonheid bereik je met natuurlijke verzorgingsproducten. Bij Thalia gebruiken we dan ook uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Onze knoflookshampoo wordt door ons geproduceerd zonder parabenen. Het gebruik van parabenen als conserveermiddel is officieel goedgekeurd onder Europese wetgeving, maar veel mensen (en geleerden) hebben hun twijfels over de gezondheidseffecten van dit conserveermiddel. Beter vermijden dus, denken we dan. Net als SLS trouwens, de toevoeging die ervoor zorgt dat je product gaat schuimen en tegelijk je hoofdhuid kan irriteren. Dit zou de werking van onze knoflookshampoo tegengaan, dus ook de SLS laten we achterwege.


Wat zit er in Thalia knoflookshampoo?

Nu je weet wat er allemaal niet in onze knoflookshampoo zit, ben je vast benieuwd wat er dan wel in zit. Het product is een mengsel van 24 kruiden, gehydrolyseerd eiwit, provitamines en het gepatenteerde PhytoComplex AHL® kruidenactief middel. Naast knoflook is ginseng een belangrijk ingrediënt. Het extract van de ginsengplant beschermt het haar, helpt beschadigd haar herstellen en stimuleert de haargroei. Samen met knoflook vormt het een krachtig power duo in onze knoflookshampoo.


Knoflookshampoo bestellen

Heb je last van haaruitval, beschadigd haar of wil je dit proactief voorkomen? Bestel dan je knoflookshampoo bij Thalia. Wij gebruiken geen stoffen die schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid en testen onze producten nooit op dieren. Binnen één tot twee werkdagen wordt je bestelling al bij je thuis afgeleverd. Weet je niet zeker of knoflookshampoo het beste product voor jou is? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen welke Thalia-producten bij je passen. Bestel nu je natuurlijke producten voor natuurlijke schoonheid bij Thalia.