Natuurlijke verzorgingsproducten

Persoonlijke verzorging zonder de hulp van allerlei stoffen als parabenen en ‘oppervlakte-actieve stoffen’, kan dat? Jazeker kan dat! Wij mensen hebben onszelf duizenden jaren weten te verzorgen met niets anders dan natuurlijke hulpmiddelen. In de oudheid liep echt niet iedereen rond met vet haar en een onzuivere huid. Mensen wisten zelf verzorgingsproducten te maken met wat er in de directe omgeving aan planten en mineralen te vinden was. Die kunst houden we hoog bij Thalia Cosmetics. Wij ontwikkelen natuurlijke verzorgingsproducten, waarmee je met een schoon geweten je huid en haar verzorgt en straalt als nooit tevoren.


€19,95€2,95
€23,95

Schoon lichaam, schoon geweten

Nog steeds zijn de werkzame stoffen in verzorgingsproducten gebaseerd op de natuur. Daarbij zijn fabrikanten steeds meer hulpstoffen gaan toevoegen om producten langer houdbaar te maken, beter te laten schuimen en lekkerder te laten ruiken. Bij Thalia laten we zien dat het ook anders kan. Onze natuurlijke verzorgingsproducten zijn vrij van parabenen, SLS en SLES (de hulpstoffen waar we het eerder over hadden). Toch zijn ze lange tijd houdbaar, schuimen ze zoveel als nodig en ruiken ze heerlijk. Bovendien werken onze shampoos, lotions, maskers en andere natuurlijke verzorgingsproducten erg goed. Hoe we dat weten? In ieder geval níet door de producten op dieren te testen!


Vegan en biologisch

Gebruik je geen producten waar dierlijke bestanddelen in verwerkt zijn? Onze natuurlijke verzorgingsproducten passen perfect in een vegan lifestyle. Ze zijn namelijk niet alleen proefdiervrij, maar ook helemaal vrij van dierlijke stoffen. Ben je zoek naar vegan shampoo, vegan douchegel of vegan lotions, dan zit je goed op Thalia.nl. We gaan zelfs nog een stapje verder in diervriendelijkheid, door ook hun leefgebied te beschermen. De natuurlijke verzorgingsproducten van Thalia zijn namelijk 100% biologisch. De plantaardige ingrediënten zijn dus geteeld zonder chemische bestrijdingsmiddelen en zonder de bodem onnodig uit te putten.


Klanten vertellen

Het assortiment van ons merk Thalia bestaat uit natuurlijke zepen, shampoos, lotions, haarmaskers, oliën, crèmes, body sprays en meer. Dit is wat onze klanten zoal te zeggen hebben over onze natuurlijke verzorgingsproducten:


“Geweldige producten … zorgt voor een stralende huid … Dankjewel Thalia!” Sarah L.
“Love love love dit product!!! Mijn haar ziet er veel voller en gezonder uit sinds ik dit product gebruik, echt een aanrader” Dilan T.
“... m’n gezicht voelt zo fijn aan … Nooit zo tevreden geweest!” Amanda W.

Natuurlijke verzorgingsproducten bestellen

Alle natuurlijke verzorgingsproducten van ons merk Thalia kun je rechtstreeks bij ons bestellen via deze site. Dat gaat zoals je gewend bent bij online shoppen: producten in de winkelwagen, gegevens invullen, betalen en klaar. Je bestelling wordt binnen 1 á 2 werkdagen bezorgd. Niks staat je meer in de weg om een stralende huid en prachtige haardos te krijgen. Bestel nu je natuurlijke verzorgingsproducten op Thalia.nl!