Arganolie haar

Heb je last van droog en dun haar, gespleten punten, roos en/of haarbreuk door föhnen en stylen? Er is een natuurlijke olie die je haar op al deze gebieden kan verbeteren. Gebruik regelmatig haarproducten met arganolie om je haar steviger, glanzender, gezonder en mooier te maken. Bij Thalia Cosmetics vind je organische shampoos, haarmaskers en haarolieën met arganolie. Je haar zal je dankbaar zijn als je dit vloeibare goud gebruikt. Lees er meer over of bestel direct op Thalia.nl jouw natuurlijke haarproducten.


€29,95
€19,95
€16,95
€27,95
€24,95
€28,95

Goedbewaard geheim

De geweldige eigenschappen die arganolie je haar biedt, is een goedbewaard geheim uit Marokko. De olie zit diep verstopt in de pit van van de arganvrucht, die groeit aan de zeldzame arganboom. Arganbomen worden uitsluitend in het zuiden van Marokko gekweekt. Al duizenden jaren winnen Berberse stammen het ‘Marokkaanse goud’ uit de ‘Boom der schoonheid’ en gebruikt men de arganolie om het haar mee te verzorgen en versterken. Pas in de laatste decennia heeft dit goedbewaarde geheim zich geopenbaard en vindt de arganolie haar weg naar o.a. West-Europa. De olie wordt veelal geproduceerd door Berberse vrouwen. Hiermee voorzien ze in het levensonderhoud van vele medemensen.


Wat doet arganolie voor je haar

Bij Thalia Cosmetics produceren en verkopen we natuurlijke verzorgingsproducten. In ons assortiment vind je een aantal producten met arganolie voor het haar, zoals shampoos, haarmaskers en haarolieën. Gebruik je regelmatig een combinatie van deze producten, dan zul je binnen korte tijd resultaat zien en voelen. In de productomschrijving van Thalia Arganolie Haarmasker noemen we de voordelen van arganolie voor je haar op. Dit zijn er een heleboel. Zo voorkomt het haaruitval, roos en herstelt het de haren die zijn beschadigd door bijvoorbeeld föhnen en stylen. Ook maakt arganolie je haar zachter en glanzender en zorgt het dat je er gemakkelijker met de borstel doorheen komt. Nu zul je zeker begrijpen waarom wij arganolie in onze haarproducten verwerken.


Zo gebruik je haarproducten met arganolie

Uiteraard kun je onze haarproducten met arganolie afzonderlijk van elkaar gebruiken. Voor een complete haarverzorging met langdurig resultaat, raden we je een combinatie aan.

  • Was allereerst je haar met Arganolie Shampoo. Masseer tijdens het wassen je hoofdhuid. Je verwijderd hiermee onzuiverheden en hydrateert je haar vanaf de wortels.
  • Gebruik vervolgens de Thalia Arganolie Haarmasker. Dit zal zorgen voor meer bescherming tegen gespleten punten en haaruitval.
  • Gebruik voor de finishing touch onze Argan Hair Care Olie. Dit zorgt voor extra glans en maakt je haar beter doorkambaar.


Arganolie voor je haar kopen

Bij Thalia Cosmetics hebben we ruime ervaring met het ontwikkelen van natuurlijke haarproducten. Onze producten met arganolie voor je haar hebben we zo ontwikkeld dat je maximaal profiteert van de voordelen van het vloeibare goud. Je bestelt ze eenvoudig in onze webshop. Achter de schermen werkt bij Thalia een team van verzorgings-experts. Zij staan klaar om je vragen over arganolie-haarproducten te beantwoorden. Neem ook voor andere vragen gerust contact op met onze klantenservice. Ontdek ook het geheim van arganolie voor je haar bij Thalia Cosmetics.