Keratine-crème

Wanneer het gaat om natuurlijke bescherming en versteviging van huid en haar is keratine-crème de crème de la crème onder de crèmes. Bij Thalia Cosmetics hebben we een keratine-crème speciaal voor je haar ontwikkeld en ook je huid kun je laten profiteren van dit krachtige, natuurlijke hulpmiddel. Je haar wordt er steviger van en de haargroei wordt erdoor bevorderd. Ondersteund door peptiden geeft het je huid meer elasticiteit en levendigheid. Zorg goed voor je huid en haar met de natuurlijke verzorgingsproducten van Thalia. 100% proefdiervrij! Bestel nu of lees eerst meer over onze keratine-crèmes.

Keratine in een crème?

Keratine is een eiwit dat van nature in je huid en haar voorkomt. Je lichaam maakt het aan wanneer er extra stevigheid en bescherming nodig is. Door keratine in een crème te verwerken bieden we je de mogelijkheid om de natuur een handje te helpen. Aangebracht op het haar helpt het zuurstof en voedingsstoffen naar je hoofdhuid en haarwortels te transporteren. Verontreinigende stoffen worden ondertussen afgevoerd. Dat klinkt revitaliserend en dat is het ook. Datzelfde geldt voor je huid. Keratine-crème ondersteunt het ontstaan van verbindingen tussen huidcellen, met een levendige en stralende huid als resultaat.

De keratine-crèmes van Thalia

Bij Thalia vind je een keratine-crème die speciaal voor het haar is ontwikkeld. Daarnaast gebruiken we keratine als hulpstof in een aantal gezichtscrèmes.

Keratine-crème voor je haar

Speciaal voor het haar is er Thalia Pro Keratin Perfection Cream. Of je er perfectie mee bereikt is geheel aan jouw oordeel, maar deze keratine-crème helpt je in ieder geval een flinke stap dichterbij. Masseer de crème in na het wassen (bijvoorbeeld met een van onze keratine-shampoo’s) en laat het keratine-eiwit z’n werk doen. Wat doet deze keratine-crème dan precies? Dat kunnen onze klanten je het beste vertellen:

* “Geeft je haar een glans en maakt het zijdezacht en pluisvrij. Ruikt nog eens kei lekker en met zijn lichte textuur maakt het je haar niet te zwaar.” Leyla
* “Door deze shampoo krijg je een tijdelijke keratinebehandeling-effect. Glans en pluisvrij😍 ruikt heerlijk!” Rabia K

Keratine-crèmes voor je huid

Peptiden bieden steun aan een aantal eiwitten die van nature in je huid voorkomen, waaronder keratine. Voor een extra stevige werking hebben we keratine toegevoegd aan ons Parel & Peptide-Huidverzorgingsritueel, een serie op elkaar afgestemde huidverzorgingsproducten waaronder deze gezichtscreme. Doorloop het ritueel voor verzachting, versteviging en verjonging van de huid met deze met keratine uitgeruste crèmes.

Keratine-crème bestellen

Bij Thalia bestel je jouw natuurlijke verzorgingsproducten met een schoon geweten. Al onze producten worden namelijk proefdiervrij getest. Welke schoonheids- en verzorgingsproducten we ook ontwikkelen, we gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten en hulpstoffen. Bestel nu je keratine-crème en je hebt je product al binnen 1-2 werkdagen in huis. Trakteer je huid en haar op een behandeling met natuurlijke cosmetica van Thalia!