Serum gezicht

Wil je graag specifieke huidproblemen in je gezicht aanpakken? Neem dan een serum voor je gezicht op in je verzorgingsritueel. Bij Thalia Cosmetics hebben we een gebalanceerd assortiment serums voor het gezicht, elk met een unieke samenstelling en een specifieke werking. Denk aan het verkleinen van poriën, intensieve hydratering en het vereffenen van kleur. Al onze gezichtsserums en andere producten zijn 100% natuurlijk en proefdiervrij. Bestel nu een serum voor je gezicht online of lees verder onder de producten.

€28,95€9,95
€24,95€12,95

Wanneer gebruik je een serum?

Met het juiste gezichtsserum pak je problemen aan als pigmentvlekken en verkleuringen, lijntjes en droge plekken. Je gebruikt een serum op je gezicht wanneer een crème en andere producten niet meer afdoende zijn. De concentratie werkzame stoffen in serums is hoger dan die in crèmes. Sommige zijn zelfs volledig puur, zoals deze pure rozenolie. Die moet je overigens wel aan crèmes, oliën of badwater toevoegen en nooit puur op de huid smeren. Andere werkzame stoffen in serums voor het gezicht zijn bijvoorbeeld aloë vera, peptiden, collageen, elastine en een heel arsenaal aan vitamines en mineralen. Bij ieder product staat uitgebreid vermeld wat erin zit en wat het doet. Laten we er eens een paar bekijken.

De serums (gezicht) van Thalia

Heb je veel last van puistjes en mee-eters? Vaak wallen onder de ogen? Verkleuringen in het gezicht? Bij Thalia vind je haast voor elk gezicht een serum. Bekijk ze allemaal via het hoofdmenu > gezichtsverzorging > serum. Het gel-achtige sap van de Aloë Vera-plant is van de meestbekende natuurlijke verzorgingsproducten. Er worden allerlei gunstige eigenschappen aan toegeschreven. Zo voorkomt het de vorming van littekens en vermindert het de zichtbaarheid van bestaande littekens. In Thalia Aloë Vera SOS Serum zit maar liefst 90% Aloë Vera. Dit is voor jou hét serum als je gezichtshuid aan grondig herstel toe is. Speciaal voor de doelgroep 40+ hebben we het Thalia Parel & Peptide Gezichtsserum ontwikkeld. De wat rijpere huid krijgt een intensieve hydratatie, wordt helderder en gaat er overall jonger uitzien.

Bestel nu hét serum voor je gezicht

Welk serum voor het gezicht je ook bestelt, bij Thalia kun je er zeker van zijn dat het product vriendelijk is voor voor mens, dier en natuur. We hebben onze gezichtsserums met grote zorg ontwikkeld en zijn erg benieuwd hoe jij ze ervaart. Laat je na het bestellen een review achter? Hiermee help je ons in het verbeteren van onze producten en help je andere klanten met het maken van hun keuze. Heb je vragen over serums voor je gezicht of onze andere natuurlijke verzorgingsproducten, neem dan gerust contact met ons op.