Affiliate programma

Uitleg Partnerprogramma Thalia.nl
Wil jij een samenwerking aangaan met Thalia.nl en elke maand extra inkomen genereren?
Word dan nu partner van Thalia en verdien geld met jouw website! Dat kan nu heel gemakkelijk en snel via ons affiliate programma!

Meld je aan voor ons partnerprogramma en verdien tot 10% commissie per verkocht product! Dit kan voor een leuk inkomen zorgen en kan zeer snel oplopen! Plaats een banner of tekstlink van Thalia, gebruik jouw persoonlijke link en begin gelijk met geld verdienen.

Om dit mogelijk te kunnen maken werkt Thalia.nl samen met het toonaangevende affiliate marketing netwerk: Daisycon

Dit affiliate netwerk zorgt ervoor dat jouw geld wordt uitgekeerd en daarnaast staan ze altijd klaar om je te helpen.

Hoe werkt het nu precies?

Jij kunt je registeren als verkoper bij ons affiliate partnerprogramma. Als jij je geregistreerd hebt met jouw website kun jij je aanmelden voor de campagne van Thalia.nl. Na goedkeuring van het aanmelden (jouw website wordt gecontroleerd op kwaliteit en relevantie) kun je het promotiemateriaal gebruiken dat door ons wordt aangeboden via Daisycon.

Jij verdient tot 10% commissie wanneer een bezoeker via de door jou geplaatste promotiematerialen op de website van Thalia.nl terecht komt en een bestelling plaatst. Makkelijker kan niet!

Meld je aan als affiliate partner:

Stap 1: Meld je aan via www.daisycon.com
Stap 2: Na aanmelding op Daisycon moet jij je aanmelden voor de campagne van Thalia.nl.
Stap 3: Thalia.nl keurt jouw aanmelding goed! Zodra jij als partner bij Thalia bent geaccepteerd kun je kant en klare banners of tekstlinks selecteren en plaatsen. De persoonlijke links daarvoor krijg je via Daisycon.com. Gemakkelijk en snel!
Stap 4: De samenwerking tussen jou en Thalia.nl is een feit. Als één van jouw bezoekers via jouw site iets bij Thalia.nl bestelt, ontvang jij automatisch commissie. Affiliate-netwerk Daisycon draagt vervolgens zorg voor de uitbetaling van het totale commissiebedrag.

Vragen en antwoorden:

Mag ik naast een banner ook direct linken naar producten op uw website?
Je mag zelfs ons hele assortiment of een deel van onze producten op jouw eigen website zetten. Volledig naar eigen wens. Wanneer klanten bij jou op het product klikken en bij ons een aankoop doen dan ontvang jij tot 10% van het verkoopbedrag. Je hoeft hier verder niets voor te doen. Ons gehele assortiment is beschikbaar als XML-feed en wordt dagelijks geupdate!

Zit ik vast aan een contract?
Nee, je kunt onze samenwerking op elk gewenst moment opzeggen. De samenwerking stopt dan direct. Je kunt ook gewoon de banner(s) van je website verwijderen en de samenwerking stopt dan ook automatisch. De samenwerking is voor jou geen verplichting.

Zit er echt geen addertje onder het gras?
Nee, absoluut niet. Daisycon en Thalia zijn professionele, toonaangevende bedrijven. Bestellingen gedaan bij Thalia.nl worden zeer nauwkeurig geregistreerd (persoonlijke klantgegevens worden om privacy redenen niet getoond) en zijn altijd voor jou inzichtelijk en controleerbaar. De commissie tot 10% over de totale omzet wordt elke maand op een vaste dag aan jou overgemaakt. De exacte datum is afhankelijk van jouw registratie bij Daisycon en hier hebben wij verder geen invloed op. Wij zorgen in ieder geval voor een snelle verwerking van onze kant, rekening houdend met een maand.

Komt elke website in aanmerking?
Nee, Thalia behoudt zich het recht om partners te weigeren.

Is dit een uniek concept?
Nee, absoluut niet. Bekende webwinkels, warenhuizen en zelfs ook ’s werelds grootste internet retailer Amazon.com maken gebruik van dit principe en concept.

Succes met promoten!