THALIA

Thalia draait om natuurlijke verzorgingsproducten en is in 1988 opgezet door het vooraanstaande Turkse bedrijf Akten Cosmetica. Door haar zeer ruime ervaring in verzorgingsproducten geeft zij waarde aan de sector, waarbij zij haar klanten bijstaat met de veelzeggende slogan ‘Natural Beauty’.

De natuurlijke zepen, shampoos, lotions, haarmaskers, oliën, crèmes, body sprays en meer van het merk Thalia zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en kruiden en worden verrijkt en bereid met natuurlijke extracten en oliën die verkregen worden uit de natuur in goedverzorgde laboratoria.

Alle producten van Thalia hebben in iedere fase een kwaliteitscontrole ondergaan en worden met zorg aangeboden. Daarnaast zijn alle Thalia producten dierproefvrij!

THALIA COSMETICS
Thalia Cosmetics is sinds 2014 de exclusieve distributeur van Thalia producten in West-Europa. Thalia producten zijn al sinds 2010 verkrijgbaar in Nederland en zijn vanuit eigen voorraad direct verkrijgbaar op Thalia.nl.

Heeft u zelf een winkel, groothandel of heeft u interesse in een grotere afname, dan vragen we u contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

De gemakkelijkste manier voor natuurlijke verzorging!

THALIA – NATURAL BEAUTY