Thalia Paardenbloem Leave-in Conditioner 200 ml - Thalia Cosmetics
DIERPROEFVRIJE COSMETICA ZONDER SLS, SLES, PARABENEN. BIJ EEN BESTELLING BOVEN DE €35 GRATIS VERZENDKOSTEN. VOOR 14:00 BESTELD DEZELFDE DAG NOG VERZONDEN.
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Thalia Paardenbloem Leave-in Conditioner 200 ml

Thalia Paardenbloem Leave-in Conditioner 200 ml

SKU: T082
€13,95
Incl. btw

Paardenbloem Leave-in Haar Conditioner zorgt voor intensieve verzorging en voeding en hoeft niet uitgespoeld te worden.

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Niet op voorraad
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen
  • Inhoud: 200 ml
  • Biologische paardenbloem extract
  • Hoeft niet uitgespoeld te worden
  • SLES / SLS vrij
  • Parabenen vrij

Paardenbloem Leave-in Hair Conditioner

De perfecte balans tussen vanille en vijgengeuren voor een opwekkend effect

THALIA Dandelion (Paardenbloem extract) Leave­-in Conditioner  200ml / SLES­, SLS­ en parabenen vrij

Een lichte Leave-­in conditioner in sprayflacon verrijkt met zuiverend paardenbloemextract. De speciale formule is ontwikkeld om het haar te beschermen tegen schadelijke omgevingsfactoren. De unieke ‘Vijgendroom’ en vanillegeur brengt u in een paradijselijke sfeer. THALIA Dandelion (Paardenbloem extract) Leave-­in Conditioner hoeft u niet uit te spoelen, waardoor uw haar intensief wordt verzorgd en gevoed. Ideaal te gebruiken na of tussen wasbeurten om het haar gehydrateerd en makkelijk kambaar te houden. De lichte parabeenvrije formule is geschikt voor dagelijks gebruik.

Ingrediënten Aqua/ Water, Propoxytetramethyl Piperdinyl, Dimethicone and Cetrimonium Chloride and Cetrimonium Bromide and Trideceth-6 and C11-CQ5 Pareth-7, Panthenol, Polyquaternium-10, Hypericum Perforatum Extract, Aesclus Hippocastanum Extract/ Aesculus Hippocastanu
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »